loading...
RAPORT ERP
RAPORT CRM
23 edycja RAPORTU ERP, przygotowywanego przez niezależnego konsultanta dr. inż. Ludwika Maciejca, obejmująca 57 rozwiązań ERP dostępnych na polskim rynku, opisanych przez ponad 565 funkcjonalności.

KLIKNIJ I POBIERZ

PARTNERZY RAPORTU ERP 2022

RAPORT CRM, przygotowywany przez redakcję portalu ERP-view.pl, obejmująca 18 systemów CRM dostępnych na polskim rynku, opisanych przez ponad 280 funkcjonalności, jest już dostępna!


KLIKNIJ I POBIERZ JUŻ DZIŚ!

Hortino wybrało system ERP

BPSC - systemy ERP, MRP, zarządzanie produkcją, ERPHortino ZPOW Leżajsk Sp. z o.o., właściciel marki POLTINO i jeden z największych w Polsce przetwórców owoców i warzyw podjął decyzję o wdrożeniu systemu ERP Impuls 5. Oprogramowanie autorstwa BPSC wykorzystywane będzie we wszystkich istotnych obszarach funkcjonowania przedsiębiorstwa. Z systemu równocześnie korzystać będzie 60 użytkowników.

Prowadzone właśnie prace wdrożeniowe obejmują wybrane obszary systemu ERP Impuls 5: finansowo-księgowy, kadrowo-płacowy, środki trwałe, dystrybucję, gospodarkę materiałową, budżetowanie oraz transport. Sfera produkcji zostanie objęta rozwiązaniem wspierającym zarządzanie produkcją procesową, relacjom z klientami dedykowane zostanie oprogramowanie CRM, system obejmie również zagadnienia kontroli jakości.

Firma Hortino korzystać będzie również z takich rozwiązań jak Business Inteligence, System Wagowy oraz Magazyn Wysokiego Składowania.
Właśnie uruchomienie oprogramowania magazynowego dedykowanego jednym z największych w Polsce chłodni może okazać się jednym z najciekawszych wyzwań w trakcie tego wdrożenia. Niezmiernie ważnym usprawnieniem działalności firmy może się okazać również zautomatyzowanie rejestracji procesów produkcyjnych – podkreśla Stanisław Augustyn – Prezes Zarządu Hortino.
Hortino jest jednym z największych przedsiębiorstw przetwórstwa owocowo-warzywnego w Polsce. Na rynku działa od 1972 roku, od 1 czerwca 2000 r. jako samodzielny podmiot pod nazwą HORTINO ZPOW Leżajsk Spółka z o.o. Udziałowcami spółki są pracownicy, producenci rolni, lokalne samorządy, firmy współpracujące. Przedsiębiorstwo zatrudnia ponad pięćset osób. W sezonie do skupu i przetworzenia trafia ok. 80 tys. ton owoców i warzyw.

Źródło: www.bpsc.com.pl

PRZECZYTAJ RÓWNIEŻ:


Back to top